Steun ons

Aan onze motivatie zal het niet liggen, maar helaas hebben we financiële steun nodig om op dit niveau te kunnen blijven meespelen.

Onze topsport brengt namelijk heel wat kosten met zich mee. Elke speler heeft een sportrolstoel (één exemplaar kost ±15.000 euro) en heeft ook kosten bij de eigen club. De voorbereiding op en deelname aan een EK/WK is erg prijzig. We reizen af naar verre locaties met aangepast vervoer voor onze elektrische rolstoelen en sportrolstoelen. Doordat onze spelers een fysieke beperking hebben, reizen er ook assistenten mee die de spelers vaak ook vergoeden.

Om de kosten te drukken, verkopen we in de aanloop naar ieder EK/WK verschillende soorten wijn. Sinds 2014 mogen we ook op de steun van Myriam Alliet rekenen. De kosten blijven echter hoog en we kunnen alle hulp gebruiken, hoe klein ook. Giften, groot of klein, kunt u storten op BE27 0018 2707 0273 op naam van Kenny Verbraekel. Vanaf 40 euro is een gift fiscaal aftrekbaar, gelieve ons hiervoor eerst te contacteren.

Bekijk ons sponsordossier

Myriam Alliet fietst door regen en wind voor het nationaal team

In 2014 leerde Myriam Alliet onze sport kennen toen ze bewust op zoek ging naar een vereniging om geld voor in te zamelen.  Ze was erg gefascineerd door onze passie en inspanningen voor deze sport, ondanks onze beperkingen. Toen ze zag welke kosten deze sport met zich meebracht voor de sporters, wou ze zo veel mogelijk geld bijeen fietsen. Gepakt en gezakt met 18 kilogram bagage liet ze zich sponsoren tijdens fietstochten naar Santiago de Compostella, Rome, Denemarken, Berlijn en terug en naar het Zuiden van Frankrijk en terug. Tijdens deze tochten doorstond ze veel koude, wind, helse warmte, regen en platte banden, maar ze gaf nooit op. Daarnaast organiseerde Myriam al vijf maal op rij een ontbijt voor haar vertrek en een steaknamiddag op de laatste dag van fietsevent West-Vlaanderens mooiste. Met al haar acties haalde ze al duizenden euro’s op voor het nationaal team, waardoor we konden deelnemen aan het WK 2014 en EK 2016 en we gaan ook naar het WK 2018.

Trooper voor Nationaal Team

Koop je graag bij online winkels? Zijn Bol.com en Coolblue enkele van de websites die je vaak gebruikt? Dan is onze Trooper zeker iets voor u. Via onze link kunt u kopen bij uw favorieten webshop en ons steunen zonder dat u er 1 cent extra voor betaald. Klik op de link van Trooper om te shoppen én ons te steunen ?
https://www.trooper.be/powerchairhockeybelgium

Bedankt voor jullie steun!

Zilvere sponsors

Vigo

Bronze sponsors

sponsor Vermaeve Jaguar