Steun ons

Aan onze motivatie zal het niet liggen, maar helaas hebben we financiële steun nodig om op dit niveau te kunnen blijven meespelen.

Onze topsport brengt namelijk heel wat kosten met zich mee. Elke speler heeft een sportrolstoel (één exemplaar kost ±15.000 euro) en heeft ook kosten bij de eigen club. De voorbereiding op en deelname aan een EK/WK is erg prijzig. We reizen af naar verre locaties met aangepast vervoer voor onze elektrische rolstoelen en sportrolstoelen. Doordat onze spelers een fysieke beperking hebben, reizen er ook assistenten mee die de spelers vaak ook vergoeden.

Om de kosten te drukken, verkopen we in de aanloop naar ieder EK/WK verschillende soorten wijn. De kosten blijven echter hoog en we kunnen alle hulp gebruiken, hoe klein ook. Giften, groot of klein, kunt u storten op BE27 0018 2707 0273 op naam van Maria Van De Velde. Facturen kunnen ook zeker aangevraagd worden en kan geregeld worden door de nauwe samenwerking met de powerchairhockey foundation, gelieve ons hiervoor eerst te contacteren.

Acties

Kijk hier welke acties er op deze moment georganiseerd worden om het nationale team uit de kosten te helpen..

Belgian National Team of Powerchair Hockey|Steun ons

Wijnverkoop

Help ons een handje door een fles van onze lekkere prosecco, rode en witte wijn te kopen.

Belgian National Team of Powerchair Hockey|Steun ons

Chocoladeverkoop

Zoekt u nog een geschenkje voor kerst of sinterklaas? Daar is onze lekkere chocolade perfect voor.

Sponsordossier

Wij hebben een sponsordossier ontwikkeld zodat u eenvoudig in uw bedrijf kunt overleggen of het interessant is om ons te sponsoren. U kunt deze in PDF-formaat downloaden door op onderstaande knop te klikken.

Belgian National Team of Powerchair Hockey|Steun ons
Trooper

Koop je vaak bij online winkels? Zijn Bol.com en Coolblue enkele van de websites die je vaak gebruikt? Dan is onze Trooper zeker iets voor u. Via onze link kunt u kopen bij uw favoriete webshop en ons steunen zonder dat u er iets extra voor betaald. Klik op deze link om te shoppen én ons te steunen.