Steun ons

Aan onze motivatie zal het niet liggen, maar helaas hebben we financiële steun nodig om op dit niveau te kunnen blijven meespelen.

Onze topsport brengt namelijk heel wat kosten met zich mee. Elke speler heeft een sportrolstoel (één exemplaar kost ±15.000 euro) en heeft ook kosten bij de eigen club. De voorbereiding op en deelname aan een EK/WK is erg prijzig. We reizen af naar verre locaties met aangepast vervoer voor onze elektrische rolstoelen en sportrolstoelen. Doordat onze spelers een fysieke beperking hebben, reizen er ook assistenten mee die de spelers vaak ook vergoeden.

Om de kosten te drukken, verkopen we in de aanloop naar ieder EK/WK verschillende soorten wijn. Sinds 2014 mogen we ook op de steun van Myriam Alliet rekenen. De kosten blijven echter hoog en we kunnen alle hulp gebruiken, hoe klein ook. Giften, groot of klein, kunt u storten op BE27 0018 2707 0273 op naam van Kenny Verbraekel. Vanaf 40 euro is een gift fiscaal aftrekbaar, gelieve ons hiervoor eerst te contacteren.

Bekijk ons sponsordossier

Trooper voor Nationaal Team

Koop je graag bij online winkels? Zijn Bol.com en Coolblue enkele van de websites die je vaak gebruikt? Dan is onze Trooper zeker iets voor u. Via onze link kunt u kopen bij uw favorieten webshop en ons steunen zonder dat u er 1 cent extra voor betaald. Klik op de link van Trooper om te shoppen én ons te steunen ?
https://www.trooper.be/powerchairhockeybelgium

Bedankt voor jullie steun!

Zilvere sponsors

Vigo

Bronze sponsors

sponsor Vermaeve Jaguar